Webbkurs steg 2

4990 kr exklusive moms

Det här är fortsättningskursen för dig som gått steg 1. Du har med dig de retoriska strategierna för att navigera en förhandling och nu vill du ta näst steg. Du vill få några av de viktigaste tilläggen men mer än något så vill du träna! 
Den här webbkursen bygger på case-övningar där du kommer få tydliga instruktioner att anpassa dig efter. Du kommer få tid att förbereda och bygga upp din strategi utifrån strategierna från steg 1 för att sedan bli inslussad i digitala ”små-rum” och förhandla som om det vore på riktigt. Kursledaren kommer lyssna på dina förhandlingar och ge dig konkreta tips och råd efteråt.

Innehåll:
* Presentera förslagen smart – Sätt spelplanen!
* Psykologiskt smart argumentationsteknik
* Träna i case-förhandlingar
* Feedback från kursledare
* Kunskapsfrågor/Flash cards/Case-övning
* Diplomering

Upplägg
Likt steg 1 bygger utbildningen på ett veckoprogram som involverar tre webbinarium (under våren blir det två tillfällen men längre pass kl.9-10.30) mellan kl 9-10.00 där fokus på webbinarium 1 och 3 är att förhandla utifrån olika case. Tillfälle 2 går vi igenom fler kommunikativa nycklar och strategier för att fördjupa dina kunskaper ännu mer. Det här är intensiva träningspass som kommer utmana dig i de absolut tuffaste förhandlingslägena. Att ha tagit sig genom detta sätter dig i toppskiktet bland Sveriges förhandlare. Det här är en digital utbildning som bygger både på forskningsförankrade verktyg för att bli en skicklig förhandlare och en pedagogik som bygger på forskning kring minnet och hur vi kan maximera lärande på minimal tid.