Säljkurs – Webbkurs

1 196kr exkl. moms

Denna kurs är för dig som vill få nya perspektiv på ditt sälj. Oavsett om du vill sälja in dig själv, en produkt eller en tjänst har du ett tydligt mål: att få lyssnaren att köpa. Att sälja snyggt handlar om att på kort tid skapa ett värde och behov hos lyssnaren. Då räcker det inte med att ha en bra produkt, du måste även kunna förmedla den på ett snyggt sätt. 
Detta är inte säljkursen där du lär dig hitta prospects och sätta mål. Detta är kursen som fokuserar på vad du ska säga när det är verkligen gäller – när du står mitt emot kunden. Du lär dig sälja in ditt budskap på kort tid – utan att bli ”för säljig”. Under kursen får du handfasta verktyg för hur du sätter ett bra förstaintryck, hur du förklarar din produkt, hur du inleder en pitch samt hur du avslutar för att gå från samtal till signering. 
Resultatet blir att du känner dig bekväm med att sälja och att du vet hur du får potentiella kunder att välja just dig. 

Kursinnehåll: 
* Spika första intrycket – få dem att gilla dig på 90 sekunder!
* Sälj Schysst – så blir du vän med kunden.
* Slagkraftiga pitcher på under tre minuter.
* Presentera dig själv och vad du gör på ett enkelt sätt.
* Sälj utan att sälja – så skapar du ett värde hos lyssnaren.
* Dispositionen för en pitch
* Förstå målgrupp och anpassa dina argument.
* Inledningar som väcker nyfikenhet.
* Styr folk till önskad handling efter pitchen
* Röst och kroppsspråk i en pitch
* Övningar med feedback

Säljtränare: Anna Ekblom har en kandidatexamen i retorik från Lunds Universitet och en kandidatexamen i psykologi från Lunds Universitet. Anna har inriktat sig på säljretorik och hennes intresse i retorik handlar om hur vi får människorna vi pratar med att reagera och hur vi skapar inflytande – på ett schysst sätt! För retorik handlar inte om att övertala, utan om att övertyga.